5 Tips om gênante situaties te voorkomen

Aangezien er een hoop ongemakkelijke dingen zijn in het leven die kunnen gebeuren wil je het liefst er zo min mogelijk meemaken. Daarom heb ik 5 tips opgesteld om gênante situaties te voorkomen.

  1. Als je selfies op iemands anders telefoon gaat maken, zorg dat je ze daarna weer verwijderd, (tenzij ze heel leuk zijn, en je ze zelf ook op instagram of facebook zou zetten) zodat je niet opeens al jou lelijke selfies of facebook ziet staan.
  2. Als je een kamer binnen loopt, check dan altijd even of er geen zichtbare vlekken op je kleding zit, zodat je niet op de wc opeens tot de ontdekking komt dat je per ongeluk een saus vlek op je blouse hebt gemorst.
  3. Deze hoort ook een beetje bij tip 2, maar voel ook altijd even met je tong langs je tanden om te zien of je niet nog stukjes van je lunch tussen je tanden hebt terwijl je heel lief zit te glimlachen naar die ene jongen die je al jaren leuk vind.
  4. Als je naar de wc moet, ga dan naar de wc. Anders kunnen er nog heel wat gênante situaties komen.
  5. Nooit iemand aankijken terwijl je net een lepel van je avond eten naar binnen werkt. Niet je meest charmante gezicht.

En tot slot, als je je toch in een ongemakkelijke situatie hebt weten te manoeuvreren, lach dan gewoon alsof het niks uitmaakt, en het allemaal heel grappig is. Als je in een ongemakkelijke stilte zit kun je altijd de reddende turtle doen.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en je weet hoe je ongemakkelijke situaties moet voorkomen. (Ik ben er nog steeds niet helemaal uit)

Lots of Love, Jasmijn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s